Cross-Icon
guest-user-icon

Hi Guest

50th Anniversary Cake

Showing 37–60 of 60 resultsSorted by price: low to high

What Our Customers Say

Google
Manish Bhardwaj
Manish Bhardwaj
2026-01-20
ordered a 3KG anniversary cake. The team quickly responded and confirmed the order. The cake was del ... Read More
Google
Ashu Kurkure
Ashu Kurkure
2025-12-01
We ordered 5 kg silver wedding anniversary cake. The cake was exactly ans in picture and just the ri ... Read More
Google
Vihaan
Vihaan
2025-01-23
AMAZZINGNGN. Got a bento cake for my half year anniversary and it was Ssoooooo good. Its light and f ... Read More
Google
Simi Garg
Simi Garg
2024-05-31
I ordered cake for our anniversary & it was sharp on time … super delicious & fresh cake & design ... Read More

Frequently Asked Question by Customers:

Q1. What is the best way to place a photo on an anniversary cake?

Ans. An image is printed on an edible sugar sheet, often referred to as “icing paper” or “frosting sheets,” using special printers by our bakers. You can place your order at the YummyCake website to get your photo cake delivered in no time.

Q2. What do you put on a first-anniversary wedding cake to commemorate the occasion?

Ans. On the golden wedding anniversary, we write their names on the cake, personalized messages depending upon our customer’s requirements. We bake our cake in-house using fresh ingredients.

Q3. What are the greatest cakes that I might get for my wedding anniversary?

Ans. A Red Velvet Cake with the shape of a heart is the most delicious dessert ever made for a wedding anniversary. You can also explore our range of modern anniversary cake collections.

Q4. Is it safe to place an order for a cake?

Ans. We deliver cakes using a technology that requires no touch with the customer. Additionally, we are sanitizing the product before and after it is packaged. As a result, placing an order for a cake from us is risk-free.

Q5. Is it possible to get eggless anniversary cakes?

Ans. Yes, we have only eggless cakes so that our vagitarian customers can enjoy our delicious cakes.

Q6. Is it possible to order a photo cake for the Golden Wedding Anniversary?

Ans. Yes, we have many picture cakes for the 50th wedding anniversary celebrations. We also offer free delivery on most orders.

Q7. Is it possible to have heart-shaped 50th-anniversary cakes delivered on the same day?

Ans. Yes, we can deliver heart-shaped 50th-anniversary cakes on the same day if you order before noon.

Q8. What is the starting price for 50th Anniversary Cakes?

Ans. Our 50th wedding anniversary cakes are of great value and available at reasonable rates.